více
Vytisknout
Chorvatsko.ORBION.CZ » Diskuse » Téma:Živogošče se psem

Diskusní téma: Živogošče se psem

Zavřít
Nazadávat:
Původní dotaz:
marinela
08.02.2010 13:01:47

ahoj chystáme se letos na dovolenou do oblasti okolo makarské, zatím jsme si vybrali živogošč. bereme sebou 2 borderky. Byl jste tu už někdo se psem? Je to pro ně vhodné? Nebo doporučíte jiné místa v jižní Dalmácii?Děkuji

Reakce:
marinela IP: 86.49.2.* 08.02.2010 20:34:02
RE: RE: RE: RE: RE: RE: Živogošče se psem

Já si to uvědomuji,proto se tady ptám jestli tam náhodou někdo nebyl a byl by mi schopný říct, jestli se tam dají najít (i když se třeba budem muset kousek projít) nějaká zákoutí kde pes nebude vadit

Pomohl Vám tento příspěvek? Hlasuj: Ano Hlasuj: Ne
vkostce
08.02.2010 20:04:31
RE: RE: RE: RE: RE: Živogošče se psem

Pokud ta pláž bude veřejná, tak máte problém. Zeptejte se majitele objektu jak vám radí milošhr a sama si uvědomte, že psy se nebudou chovat stejně jako doma. Je to pro ně jiné prostředí a chodit na pláž, kde jsou malé děti, které stále křičí a běhají pro psa určitě není zrovna to nejlepší. Našim klientům se psy doporučujeme ubytování stranou od velkých letovisek a také spíše ubytování bez dalších rekreantů.

marinela IP: 86.49.2.* 08.02.2010 17:35:42
RE: RE: RE: RE: Živogošče se psem

Takže Živogošče-Porat jako místo pro dovolenou s pejsky nevylučujete :-) a máte prosím nějaké zkušenosti s místem Suhi Potok Jesenice – Omiš, zde jsme našli taky apartmánek 5m od moře takže by nemohl nikdo nic namítat, protože pejsi by byli vlastně pořád na pozemku ubytování

milošhr
08.02.2010 15:48:41
RE: RE: RE: Živogošče se psem

…poradí Vám nejlépe ten majitel, Živogošče je trochu širší pojem cca 4 km pobřeží od Poratu až k Male Dubě. Souhlasím s Vámi co píšte o Brele a Bašce, je tam podstaně větší koncentrace lidí, ale i tam se dají taková místa najít…jde o to aby to nebylo daleko že ? :-?

marinela IP: 86.49.2.* 08.02.2010 15:10:11
RE: RE: Živogošče se psem

a můžete mi tedy doporučit jiné místo v jižní dalmácii? co se týče ubytování tak majitel o dvou psech ví a povoluje. jde mi o to jestli se tam dá najít to místo kde je klid a nebo to je jen samá přeplněná pláž. navštívila jsem už brelu, bašku vodu ale to mi pro pejsky přijde nevhodnné ačkoli je tam nádherně

milošhr
08.02.2010 14:35:18
RE: Živogošče se psem

…ne všude se na Vás v apartmánu či hotelu budou usmívat a teprve se 2 psi ? potom i zvažte pobyt na pláži, pokud si raději nenajdete nějaké „své místečko“ dál od lidí.
A pokud vůbec nic nenajdete, mrkněte do mého profilu a Web ;-)

marinela IP: 86.49.2.* 08.02.2010 13:01:47
Živogošče se psem

ahoj chystáme se letos na dovolenou do oblasti okolo makarské, zatím jsme si vybrali živogošč. bereme sebou 2 borderky. Byl jste tu už někdo se psem? Je to pro ně vhodné? Nebo doporučíte jiné místa v jižní Dalmácii?Děkuji

Doporučit stránku:

Nazadávat:
Zájezdy Chorvatsko »