A | B | C | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z

Chorvatsko - Diskuze

Původní dotaz

Hodnocení piva v HR.

| Pavel 853
Pavel 853
Toto téma zakládám pouze pro cestovatele, kteří budou psát pravdu o pivu které pil v Chorvatku. Kde stručně popíše k který restauraci tento nápoj pil, jeho značku a cenu a teplotu. V sezoně 2007 jsem provozoval bar v Duče, kde stálo 12 pivo Plzeň 10 kun. A byla to honička pro rekreanti.
Poslední reakce
Velikost písma
+
+
+
Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Neregistrovaný uživatel
14.01.2020 18:17 77.104.244.***
truhlarstviskol
16.05.2011 13:47 213.108.160.***
Re: 

Na serverech o Chorvatsku najdete limity pro dovoz do země a u piva jsou to tři litry na osobu(dospělou)Já jezdím neobvyklou trasou mimo Slovinskou dálnici a na hranicích se snažíme působit uvolněně a vesele komunikovat chorvatsky(částečně) a zatím nás nekontrolovali ale občas někoho vyberou

Viler 15.05.2011 15:56
 

trochu off topic , jedem 2 familie a jsme pivaři , kolik piva se dá dovést do chorvatska?

Renáta 1 02.04.2011 20:14
RE: RE: Hodnocení piva v HR. 

V Poreči u pláže Karlovačko 14 Kun a v loděnici 12 Kun. 0,5l. Malé pivo 10 Kun.

  • Anonym (1)
Katrin.Ln 02.04.2011 16:04
RE: Hodnocení piva v HR. 

Tak my loni byli v Umagu a v příjemné restauraci přímo u moře v centru města jsme popíjeli krásně vychlazené (tak akorát, jak to my máme rádi) 0,4 točeného piva PAN za 12kun a točené Ožujsko 0,5 za 10 kun. Měli tam také lahvového Heinekena, ale cenu si bohužel již nepamatuju, protože toto pivo jsme si nedáváli, proč taky, když si ho kdykoliv můžu koupit i doma! :-)

pealpe 02.04.2011 13:07
Hodnocení piva 

Ahoj když vjedu do HR,dám si jejich nealko Karlovačko Rally.Loni na Makarské jsme taky ochutnali i Sarajevský točený pivo.Kdo má chut na český točí tam i Krušovice,Starobrno,ale natočit to neuměj.

  • Anonym (1)
Jirka.Pribrda 01.04.2011 20:54
RE: Hodnocení piva v HR. 

V Poreči Karlovačko nebo Ožujsko cca 15 - 17 kn. Natočeno do vychlazený sklenice i na pláži, takže pohodička a spokojenost. Vodu jsem měl jen na mytí ... :-D

zurgut303
31.03.2011 02:51 46.135.41.***
RE: Hodnocení piva v HR. 

Jo na Rabu vsude za 20 kn. Ani to nas neodradilo...

  • Anonym (1)
Sally 27.05.2010 16:11
RE: Hodnocení piva v HR. 

Takže to co mám v ruce je Ožujsko na Fortizze nad Omišem. Toto pivo mi (nám)chutnalo nejvíc. Vycházelo na nějakých 45 korun českých. Dokonce jsem si vezl i dom a nechal i přivézt vloni, když jsme v Chorvatsku nebyli.

Nejdražší bylo pivo v Dubrovníku u přístavu ve starém městě - na naše 99,- korun. Ještě že jsem si nedal dvě. :-P

  • Anonym (1)
bufalo 27.05.2010 15:38
RE: pivo v Hr 

...V Primoštenu a okolí se zatím naše pivo nevyskytuje,takže jsou k mání pouze tradiční značky jako kdekoliv jinde,to jest Karlovačko,Ožujsko,Zlatorog...teplota ucházející,čepování stejné jako většinou všude v zahraničí,tedy bez pořádné pěny...cena 10-15 kun...

Zpět na všechny diskuze z tohoto státu