Blesk.cz

|
Dobrý den, sloučila jsem sem 2 diskuze o této lokalitě. Zdraví Zuzka
Dobrý den,
na Pelješacu jsem byla několikrát na výletě lodí ve městě Trpanj, strávila jsem tam vždy tak půl dne, pláž přelidněná moc nebyla, dá se opalovat i na skalách, jsou tam na to vhodná upravená místa
Zdravím, mohl by někdo poradit...letos by jsme se chtěli zajet podívat na Pelješac, dovolená přelom červen - červenec tedy od 28.6.14. rodinka 2dospělí a holky 11a15let. Byli jsme v Podgoře, ale upřímne, bylo to hlava na hlavě. Gradač podobně, Brist a Podstrana pubytovaní u vody, luxusní, ale už si nechají zaplatit. Slyšeli jsme, že na Pelješacu by ještě neco klidného u vody bylo a nemuselo by to být ani luxus.... Máte někdo s tímto poloostrovem zkušenost? Můžete prosím poradit nebo pořípadě, kdo by jel taky v tomto termínu cca na 10-14dní? děkujeme za každou dobrou informaci Rene
Zdravím příznivce Jadranu.Letos pojedeme poprvé na Pelješac do zátoky Pještata, apartmám ORLÍ HNÍZDO. Má někdo s tímto místem osobní zkušenost?
nějaké foto najdete v mém profilu, v případě zájmu mohu poslat více. nám se zde moc líbilo
Ahojte.
Vidikovac je vyhlídka na silnici směrem z Orebiče do Lovišče.Je tam plácek a mapka.Vyhlídka je pěkná a trošku jiná než z Orebičského kláštera.
Ahoj,
kde přesně je ta rozhledna?
Vím že nad Orebičem je klášter tam byl pěknej výhled ale o rozhledně jsem nic neslyšel.
My frčíme 1 září opět do Trsteniku . Klid , pohoda , ticho a moře ( 30 metrů od domu )prostě ==== dovolená .
Je to tam moc hezké.V Orebiči je taky výjezd na rozhednu-vidikovac a je tam odtud vidět Korčula.
a v noci můžete slyšet šakaly