Blesk.cz

|
Poprosím info o kempe v solarise. Ideme v auguste stanovať jedno dieťa a pes v zóne A
Ahoj v Solarisu je celkem draho proti jiným místům , od Viktorky jezdím pravidelně každý rok,když jsem si spočítal kolik stojí mobildomek+tahat sebou jídlo nebo chodit a platit jídlo, tak to raději jedu do hotelu s jídlem a máte 1dítě do 12-14let grátis ,koukni na stranky CK a spočítej si cenu.
zavadil1234@seznam.cz
Podíval bych se ještě tady:
http://www.cherry-tour.cz/zajezd/chorvatsko/sibenik/sibenik-mobilni-domy-v-resortu-solaris-16
Dobrý den Ani..taky bych chtěla jet s Victorkou do mobilního domu a tak se chci zeptat,jestli se tam dá nekde přikoupit polopenze a nebo jak draho tam vyjde jídlo =)...kolik se platí za atrakce a tak =)..Děkuji Jiřina
Jede někdo s větším dítětem,moje 13leté,do Solarisu od 4.9 do 13.9.2015?
Ahoj. My budeme ubytovaní mimo Šibenik,ale rádi bychom tam strávili den. Ráda bych se zeptala na ceny, líbí se nám ty "bazénky", bary, krásné lehátka vypadající jako královské postele . Kolik nás to bude stát? Děkuji za informaci.
Solaris je to fabrika na lidi,několik hotelů,velky kemp spoustu mob.domků,apartmány vše propojeno doromady,dost lidí tam dojíždí se koupat,mobilních domků je tam dost,musíš vědet od jaké CK jedete pak zjistíš jak máš daeko k moří. WWW.SOLARIS.HR
dobry den byval niekto v mobil homoch ??? spokojnost a vzdialenost k moru ???
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak jste byli spokojeni v kempu Solaris v Šibeniku. Jak daleko je to od moře, zda jsou domky chráněny stromy a jak je to daleko do centra.Děkuji
Dobrý den,
mohu poprosit někoho,kdo by v tomto resortu, zda je lepší pro ubytování s dětmi mobilní domky nebo apartmány, jde mi spíše o polohu ubytování, kvalitu ubytování moc neřešíme, jen přespáváme.